De Efteling, Official Sponsor van de Winterstop

Pretpark De Efteling is vanaf dit seizoen Official Sponsor van de Winterstop in de Eredivisie. Blijkbaar kun je daar Official Sponsor van worden.

Omdat de Efteling Official Sponsor van de Winterstop is, organiseert het van 13 februari tot en met 1 maart, als de Official Winterstop van de Eredivisie er alweer een kleine maand opzit, de Eredivisie Dagen in het pretpark. U merkt het, aan hoofdletters geen gebrek in dit stukje.

Tijdens de Eredivisie Dagen kost een kaartje voor de Efteling, mits u voetbalfan bent, geen 32 Euro maar 16 Euro. De actie is niet cumuleerbaar, melden de voorwaarden. Wanneer u door kunt gaan voor ‘voetbalfan’ wordt helaas niet helemaal duidelijk uit diezelfde voorwaarden op www.eredivisielive.nl/efteling. Waarschijnlijk hoeft u niet te weten wie in de jaren ’90 dé linksback van FC Groningen was (Joop Gall), en volstaat het om te zeggen dat u voetbalfan bent.

Het wordt ook niet duidelijk wat de Eredivisie Dagen verder inhouden. Er staat nog wel een grote foto met de mascottes van alle achttien clubs op de site, maar dat is het wel zo’n beetje. De foto van die mascottes suggereert een beetje dat je van 13 februari tot en met 1 maart je papier bij een Heracles-konijn of RKC-leeuw in de bek kunt proppen in plaats van bij Holle Bolle Gijs. Laten we het hopen.

Het kan ook zijn dat er van 13 februari tot en met 1 maart een speciale Eredivisie-attractie aanwezig is in het pretpark, waarbij de kinderen een vliegende tackle van Mark van Bommel in een mal kostuum moeten ontwijken – een hele gevaarlijke attractie, zeker voor kinderen die iets geels aanhebben. Of misschien mogen de kids het haar van Dick Advocaat, toch een soort laaf, wel in een ander model kammen.

Iets gevaarlijks met de frons van Frank de Boer, dat zou ook nog kunnen. Het maakt niet zo heel veel uit. Maar alleen die korting is niet genoeg. Dan snap ik niet wat er Eredivisie is aan de Eredivisie Dagen. Kom op Efteling, stel me niet teleur, je bent Official Sponsor van de Winterstop of niet!

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “De Efteling, Official Sponsor van de Winterstop”