Gedicht van Ramsr Nasi – Louis

Wij krijgen vaak te horen dat we naast een zeer invloedrijk weblog ook een plat en ordinair weblog zijn. Daarom nu poëzie. We hebben we dichter Ramsr Nasi weten te strikken om op onregelmatige basis op deze plek zijn licht te laten schijnen over de wereld waarin hij leeft. Ramsr Nasi is geen huisdichter aan een tafeltje met een kaars erop, maar hij dicht hoe het hem uitkomt. Deze keer op een houten, cirkelvormige plank, uiteraard over de nieuwe bondscoach Louis van Gaal.

Het ronddicht ‘Louis’ (klik voor groter):

Volg ons Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Ramsr Nasi (32*) is een zeer invloedrijke dichter die al vele prijzen won. Zo ging hij er in 2007, 2008 en 2009 vandoor met de ‘Golden Palace’. Hierna mocht hij het restaurant houden. In 2011 won hij de prestigieuze ‘Zilveren Pritt Stift’, een prijs voor het beste lijmpje van het jaal.

* In sommige literaire cafés is Nasi 31,33 of 68.