Het nieuws dat u de afgelopen week net even niet meekreeg..

Ondanks dat de massamedia er met liveblogs en urenlange journaaluitzendingen alles aan doen u op de hoogte te houden van het wereldnieuws, krijgt u soms in alle hectiek van het dagelijks leven iets net even niet mee. Gelukkig beschikt ook dit zeer invloedrijke weblog over een kundige nieuwsredactie, zodat u in het weekend rustig terug kunt lezen welke nieuwsberichten u miste. In verrassend veel gevallen speelt Arie Ribbens overigens een hoofd- of bijrol in die berichten.

Potentiële CDA-kiezers in debat

Gisteravond zijn bij een uitzending van Pauw&Witteman de zes potentiële kiezers van het CDA met elkaar in debat gegaan. Ze waren het erover eens dat het CDA een kleine volkspartij moet worden. Over de koers van het CDA waren de zes ook eensgezind. Potentieel CDA-kiezer en hitzanger Arie Ribbens: ‘Bij Hoevelaken linksaf!’ Op 12 september moet tijdens de verkiezingen duidelijk worden wie zich de komende jaren uiteindelijk de CDA-kiezer mag noemen.

Man met Alzheimer vergeet te overlijden

Frank Gruppels uit Rijswijk is afgelopen woensdag andermaal vergeten te overlijden aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer. De 97-jarige Rijswijker zou eerder al overlijden op 12 april 1996, 3 september 2001 en 19 januari 2009. Zijn toekomstige nabestaanden hopen nu dat Gruppels op 23 oktober van dit jaar alsnog overlijdt.

Overname KPN door Arie Ribbens ketst af

De overname van KPN door de bekende investeerder en hitzanger Arie Ribbens is op het laatste moment afgeketst vanwege een storing in het netwerk van de telecomgigant. ‘Ik dacht dat ik een sms’je naar de voorzitter van de Raad van Bestuur had gestuurd met een bod van 39 miljard, maar blijkbaar is dat berichtje nooit aangekomen. Jammer.’ Ribbens richt zich nu op het overnemen van de NS. ‘Dat bod moet ik voor zeven uur vanavond persoonlijk overbrengen bij de directie in Utrecht. Dus als ik de intercity van 15.47 neem uit Den Bosch, dan moet het goedkomen. Tenzij er ook een stroring is op het spoor, maar hoe groot is die kans nou?’

Theo Maassen steelt schaal van ambtenaren

Theo Maassen heeft in opdracht van demissionair minister van Binnenlandse Zaken Liesbeth Spies een schaal van iedere rijksambtenaar in Nederland gestolen. Dit levert de schatkist ettelijke miljarden op. Topambtenaar op het ministerie van Justitie Bert Ribbens (geen familie) liet weten er niet echt mee te zitten. ‘Ik hou nog zeventien schalen over. Voor mij maakt het niet zo veel uit.’

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Het nieuws dat u de afgelopen week net even niet meekreeg..”