Het nieuws dat u de afgelopen week net even niet meekreeg…

Ondanks dat de massamedia er met liveblogs en urenlange journaaluitzendingen alles aan doen u op de hoogte te houden van het wereldnieuws, krijgt u soms in alle hectiek van het dagelijks leven iets net even niet mee. Gelukkig beschikt ook dit zeer invloedrijke weblog over een kundige nieuwsredactie, zodat u in het weekend rustig terug kunt lezen welke nieuwsberichten u miste. In verrassend veel gevallen speelt Arie Ribbens overigens een hoofd- of bijrol in die berichten.

Lancering rapport Commissie De Wit mislukt

Gisterochtend is de lancering van het rapport van de Commissie De Wit over de bankencrisis mislukt. Oud-minister Wouter Bos probeerde het meer dan duizend pagina’s tellende rapport in een weiland nabij Hoevelaken in een baan om de aarde te schieten. Bos wijt het mislukken van de lancering aan de lanceerinstallatie. ‘Ongelofelijk, ik heb die jongens van de lanceerinstallatie een godsvermogen betaald en dan doet dat ding het niet.’ Een commissie onder leiding van Arie Ribbens gaat nu onderzoeken of de oud-bewindsman niet te veel heeft betaald voor de lanceerinstallatie. De commissie Ribbens wil het rapport met de uitkomsten van het onderzoek nog voor de zomer presenteren.

Lokale Omroep Hoevelaken: ‘Spijt van niet uitzenden Grote Arie Ribbens Quiz’

De Lokale Omroep Hoevelaken (LOH) heeft spijt als haren in de baard van Arie Ribbens dat het op Tweede Paasdag de Grote Arie Ribbens Quiz niet heeft uitgezonden. ‘Het kwam gewoon even niet uit. Al onze drie medewerker waren druk met andere dingen. Maar achteraf zeg ik: we hadden het toch moeten doen.’, zegt directeur Wiel Snokker. ‘Het had een mooi spektakel kunnen worden, met als klapstuk natuurlijk de vraag welke kant je bij Hoevelaken op moet. Volgend jaar beter.’

Manager Gordon ontkent akkoord omtrent nieuwe relatie

Het nieuws dat er in de Baja Beach Club een akkoord is bereikt over een nieuwe relatie voor Gordon is prematuur volgens zijn manager. De manager twitterde vrijdag dat het nog alle kanten op kan gaan. ‘Het kan nog alle kanten opgaan’, twitterde hij. In de Baja Beach Club wordt al zes dagen druk onderhandeld over een nieuwe relatie voor Gordon, nadat hij er recentelijk vreemdging. Arie Ribbens ontkent stellig dat hij kandidaat-partner van Gordon is. ‘Ik blijf gewoon bij Marietje, maar wil een nieuwe relatie  van Gordon best gedogen als dat nodig is’, aldus de hitzanger.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.