Het busstation van Winschoten

Er zijn van die plaatsen die een mens eens in z’n leven gezien moet hebben. De Niagara Falls, de Eiffeltoren, de Taj Mahal, de Grand Canyon, de Chinese Muur, Uluru, etc. Wat mij betreft hoort het busstation van Winschoten hier ook bij.

Niet om er van het uitzicht te genieten, je te verbazen over het natuurschoon, of af te vragen hoe het in Godsnaam mogelijk is dat de mensheid dit gebouwd heeft – nou ja, dat wel een beetje eigenlijk. Nee, puur om goed in de oren te knopen dat er plekken in Nederland zijn zoals het busstation van Winschoten.

Het moet niet uitgesloten worden dat het busstation van Winschoten uiteindelijk het zwarte gat zal blijken te zijn waar de rest van onze mooie planeet in verdwijnt.

Gelukkig is er tegenover het busstation Snackbar Menno, met z’n lekkere kippen! Dat maakt veel goed. Menno en zijn kippen zouden zelfs weleens de reden kunnen zijn dat het zelfmoordpercentage in Winschoten niet hoger ligt dan elders in het land, waar ze een normaal station hebben, maar geen lekkere kippen.

Sfeerimpressie van het busstation van Winschoten


 

 

Snackbar Menno, met z’n lekkere kippen!

 

 

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Het busstation van Winschoten”