Antwoord van Sorbo #theedoekenkwestie

Mijn brief aan Sorbo omtrent het etiket van een theedoek die ik van hen had gekocht, heeft het effect gesorteerd waarop ik hoopte. Min of meer dan. Nou ja, eigenlijk helemaal niet. Ik ben afgescheept met een mailtje van iemand die niet of nauwelijks Nederlands kan schrijven.

De mail begon prima. Geachte heer werd ik genoemd (heb zelf even mijn pseudoniem erin gepaint; eigenlijk heet ik heer Van den Ende, maar ik hecht veel waarde aan mijn privacy, vandaar). Wat volgde na deze veelbelovende aanhef waren twee zinnen waar weinig tot geen touw aan vast te knopen viel; qua zinsbouw en grammatica een rotzooitje, en inhoudelijk behoorlijk mager.

De vraag is nu of ik hiermee genoegen moet nemen. Daar ga ik zo tijdens het afwassen en drogen van mijn Arie Ribbens-mokkencollectie eens goed over nadenken. Uiteraard droog ik de mokken met de was- en kleurechte theedoek van Sorbo. Toch zou het kunnen dat ik er niet uitkom; daarom is advies over de kwestie ook altijd welkom in de comments.

De mail van woordkunstenaar Akke Bos.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

 

16 reacties op “Antwoord van Sorbo #theedoekenkwestie”