Het nieuws dat u de afgelopen week net even niet meekreeg…

Ondanks dat de massamedia er met liveblogs en urenlange journaaluitzendingen alles aan doen u op de hoogte te houden van het wereldnieuws, krijgt u soms in alle hectiek van het dagelijks leven iets net even niet mee. Gelukkig beschikt ook dit zeer invloedrijke weblog over een kundige nieuwsredactie, zodat u in het weekend rustig terug kunt lezen welke nieuwsberichten u miste. In verrassend veel gevallen speelt Arie Ribbens overigens een hoofd- of bijrol in die berichten..  

Netanyahu en Ahmadinejad organiseerden Tupperwareparty

Benjamin Netanyahu en Mahmoud Ahmedinejad hebben afgelopen woensdag in het diepste geheim een Tupperwareparty georganiseerd, waarbij ook Barack Obama en Arie Ribbens aanwezig waren. Netanyahu liet zich verleiden tot de aanschaf van een raspmolen á € 32,95, terwijl Ahmadinejad zevenduizend diepvriesdoosjes kocht. ‘Ik moet die verrijkte uranium toch ergens in opbergen’, aldus de Iraanse president. Arie Ribbens sloot de geslaagde party feestelijk af met zijn nieuwe hits ‘Een bom op Tel Aviv, poef, paf, pief’ en ‘Eilat, Eilat, we bombarderen je plat’.

VVD wil nu ook hashtags verbieden

Na de vele negatieve reacties op Twitter over het voorstel van de VVD om hash te verbieden, pleiten de liberalen nu ook voor een verbod op hashtags. Kamerlid Ton Elias: ‘Als we hashtags verbieden kan de twittergemeenschap zich veel moeilijker organiseren in het uiten van kritiek op onze opportunistische plannetjes.’ GroenLinks en D66 noemen het een belachelijk plan. Zij willen juist een hashtax invoeren, een belasting op het gebruik van hashtags. ‘Dan verdienen we tenminste nog wat aan al dat getwitter van de mensen. #hashtax’, liet Tofik Dibi weten via een Twitterbericht dat hem volgens zijn eigen plannen 2 euro gekost zou hebben.

Geert Wilders naast Koranverbod ook voor telefoonboekverbod

‘Een onderzoek van een Brits bureau heeft aangetoond dat ik geen cijferfetisjist ben, en daarom wil ik nu het telefoonboek verbieden. Als je daar alle getallen uithaalt blijft er een blaadje zo dun als de Donald Duck over,’ aldus Wilders. Onbekend is nog of de PVV na het onderzoek ook de positie van Graaf Tel ter discussie stelt.   

Arie Ribbens stelt baard beschikbaar voor dichten begrotingstekort

Een meevaller voor premier Mark Rutte: hitzanger Arie Ribbens heeft aangeboden zijn baard te gebruiken voor het dichten van het begrotingstekort over 2013. Ribbens verwacht met zijn baard zeker de helft van het tekort van 4,5% van het BNP te kunnen dekken. Daarnaast gaan ook de opbrengsten van zijn nieuwe single ‘Een bom op Tel Aviv, poef, paf, pief’ rechtsreeks naar de staatskas. Ribbens denkt daarmee nog eens 300 euro op te halen. De opbrengsten van zijn andere single, ‘Eilat, Eilat, we bombarderen je plat’, houdt hij in eigen zak. ‘Er moet ook brood op de plank komen bij mij thuis. M’n camper rijdt niet op water’, aldus een realistische Arie Ribbens.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.