Plushy, de superabsorberende microvezel badmat

2012 wordt het jaar van de superabsorberende microvezel badmatten, dat kan niet anders. En het werd ook eens tijd! Wat hebben we lang staan te druipen op matig absorberende badmatten van inferieur materiaal. Zelf heb ik jarenlang een badmat van vrij hard, borstelig materiaal gehad, dat eigenlijk ontzettend veel pijn deed aan je voeten. Er stond ‘Welkom’ op de mat. Het zou een deurmat geweest kunnen zijn.

Maar gelukkig voor mij wil men ons nu massaal aan de Plushy hebben. Zo heet de superabsorberende microvezel badmat die volgens de veelvuldig op tv uitgezonden reclame verkrijgbaar is bij de Blokker. Het is belangrijk dat een superabsorberende microvezel badmat een catchy naam heeft, anders wil niemand hem hebben.

Niet alleen een naam is belangrijk voor een badmat. Hij moet natuurlijk ook je voeten verwennen. Gelukkig is de Plushy, dankzij de microvezels, een badmat die dat doet, zo wordt ons verteld door een voice over die zich gespecialiseerd heeft in het inspreken van reclamespotjes over badmatten.

Deze meneer en het spotje zijn helaas – door mij –  niet terug te vinden op YouTube. Ik heb wel de originele Amerikaanse versie gevonden. Het spotje verschilt in essentie volgens mij niet zo veel van de Nederlandse versie. Ja, de man praat natuurlijk Engels, waardoor de Plushy niet superabsorberend en van microvezels is, maar super-absorbent en van micro-fibre. De Amerikaanse Plushy verwent je voeten niet, maar geven een gevoel van luxury to those first steps out of the shower or bath.

Het is van hetzelfde laken een pak. We hebben hier te maken met dé badmat onder de badmatten, daar is internationale consensus over. De Derde Wereldoorlog zal dus in ieder geval niet uitbreken vanwege gedoe over badmatten. Dat is toch een hele geruststelling.

En er is nog een geruststelling: ook deze badkamerreclame houdt zich gewoon aan de regels op badkamerreclamegebied. Gelukkig maar, want je kunt er als man en badkamerreclameconsument ook eigenlijk niet zonder: een shot van de enkels en onderbenen van een vrouw, die in dit geval op een superabsoberende badmat van microvezels staat, en dan een opeens een badjas die op de grond of badmat valt, terwijl de vrouwenbenen wulps de douchecabine inlopen.

Op één gebied omtrent de badmatten moet ik nog wel gerustgesteld worden. Een zaak van nationaal belang. Heeft Minister-president Rutte thuis een superabsorberende microvezel badmat die zijn voeten verwent? Gelukkig was er gisteren via Twitter de mogelijkheid om onder vermelding van de hashtag #VraagMP een vraag aan de premier te stellen. Mijn vraag laat zich raden.

Nu is het afwachten. In gedachten zie ik hem al staan op de Plushy, met geschoren benen en zijn badjas nog aan. De camera gericht op z’n enkels en onderbenen.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Het Amerikaanse spotje:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Ula5T7nZpqY

Één reactie op “Plushy, de superabsorberende microvezel badmat”