Met je elleboog tegen de douchekraan stoten

Vinden we het met z’n allen niet heerlijk om elke ochtend onder de douche te staan? Tuurlijk, je hebt ook mensen die meer van een bad houden, maar dat zijn mensen die meer van een bad houden. De meeste mensen douchen. Staan onder een flinke straal met water, we knappen er allemaal enorm van op.

Toch kleven er ook wel wat nadelen aan douchen. Eén van die nadelen is het afdrogen. Daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn: het is gewoon niet leuk. Dat geëikel tussen je tenen en achter je oren! Om over de bilspleet nog maar te zwijgen. Maar goed, het hoort er nu eenmaal bij. Zoals een twijfelachtige stoelgang na Mexicaans eten en een stinkende dan wel verbrande bek na een laat avontuurtje in de kebabzaak.

Het afdrogen is onlosmakelijk verbonden met het douchen, wil ik er maar mee aangeven.

Met je elleboog tegen de douchekraan stoten is dat niet. Je kunt prima zonder, maar toch gebeurt het soms. Dat is dan erg vervelend. Bijna zo vervelend als iemand in huis die op het moment dat jij staat te douchen de kraan aanzet. Alleen doe je het nu zelf.

Hierboven sta jij of ik (het gebeurde mij eergisteren, vandaar dit stukje) onder een koude plens water. We kunnen ook tegen de warme kraan aanstoten met onze elleboog; dan verbranden we, en dat is ook niet zo mooi.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

4 reacties op “Met je elleboog tegen de douchekraan stoten”