Jeroen, Haarlem

Ik erger me KAPOT aan mensen die de hele tijd in hun tijdslijn van facebook of twitter of hyves dingen neerzetten over hun lieve vriendje, vriendinnetje en vooral dat ze op reis zijn, hun nieuwe telefoon binnen hebben en geweldig vaak rijden (want ze zijn oh zo goed!) omdat ze hun rijbewijs net hebben gehaald. BIG DEAL, 80 procent van Nederland heeft dat. Kom eens met iets wat écht grappig leuk of interessant is en houd alsjeblieft op mij en je andere ‘vrienden’ duidelijk te maken hoe ‘geweldig’ je wel niet bent. Egotrippers. Oh, en dan die kleuters op Hyves die overal ‘I love you’ en ‘ik houd van je’ en ‘mijn beste dinnetje’ neerzetten. Hebben verdomme de luierafdruk nog in de broek zitten, en verkloten de ware betekenis van ‘houden van’ nu al alsof ze de wereld en de romantiek begrijpen. Gaat nog pijnlijk worden voor ze als straks de grote boze wereld zijn ware aard laat zien. #GetReal

Haché en de groeten