Het publiek bij Harry Mens

Sowieso is het al geen pretje aanwezig te zijn bij het anderhalf uur durende reclameblok dat ‘Business Class’ heet, lijkt me. Ok, ene Geert vertelt er af en toe hilarische moppen over Chinezen, maar verder zit je toch vooral te kijken naar mensen die een niet bestaand palmboomeiland in Dubai aan de man proberen te brengen. Er zijn betere invullingen van de zondagochtend (of wanneer het ook maar opgenomen wordt) denkbaar.

Toch zijn er mensen die de moeite nemen naar de ingestudeerde ‘interviews’ van ‘journalist’ Harry ‘Mens’ (als ik toch met die aanhalingstekens bezig ben…) te komen kijken. Waarschijnlijk is het na het programma goed netwerken, want ik kan me niet voorstellen dat de mensen in de studio werkelijk geïnteresseerd zijn in een praatje met Wim van Sluis van ‘De Kennissenclub’ over een lezing betreffende ‘Leadership in Sustainable Business Development’, waar overigens nog enkele kaarten beschikbaar voor zijn.

Het moet zelfs heel goed netwerken zijn na de uitzending van Harry. Dat kan niet anders. Niemand gaat anderhalf uur met zijn of haar neus in een plant te zitten zonder daar op den duur een miljoenencontract aan over te houden.

Ik ben zeer benieuwd wat de vrouw op onderstaande afbeelding precies gedacht heeft toen ze vlak voor de uitzending van een productieblondje te horen kreeg: ‘U kunt daar plaatsnemen, recht achter die plant.’ Ik heb in ieder geval gefascineerd naar de bewegende beelden gekeken. Een vrouw achter een plant. Af en toe zag je haar, door de bladeren heen, met haar ogen knipperen. Het was haast kunst.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

 

2 reacties op “Het publiek bij Harry Mens”