Een rechts geluid door Bim Wosboom: Slavernij

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal hippies zijn die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek en onversneden rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Wat mij als fiere patriot steekt als een horzel, is dat we liever miljarden verspillen aan die vieze corrupte gyrosvreters dan aan het op peil houden van ’s lands zeemacht. Het beeld van Nederlandse fregatten die de haven van Piraeus blokkeren en die Grieken trakteren op gloeiend lood als ze niet over de brug komen met ons geld. Dat zou die knoflook kauwende uitvreters leren!

Helaas, de Nederlandse regering trekt liever meer geld uit voor rollators en pogingen om een stel negers te laten hardlopen voor een plakje goud dan de eer van Tromp, De Ruyter en Van Speijk hoog te houden. Als straks Spanje aan de beurt komt, is er geen Van Heemskerck beschikbaar om het Spanjolentuig naar de kelder te jagen. Geen armada van paapse haatfundamentalisten, nee, nu willen ze ons geld afpakken. Wie moet ze tegenhouden? Het vaderland wordt zijn mannelijkheid afgenomen!

Exemplarisch voor deze castratie is de zoveelste huilserie die door de publieke omroep in de lucht wordt geslingerd. Nu gaan we weer huilie huilie over de slavernij doen. Boehoehoe, negers zijn zielig, blanken zijn gemene racisten en daarom moeten we heel lief tegen ze doen en vooral meer negers toelaten in Nederland omdat we toen niet lief zijn geweest. In het verlengde daarvan gingen Jihad Harry en kinderontvoerder Mariko tekeer tegen de Gouden Koets, omdat daar slaven op zouden staan.

Niet geholpen door ook maar de meest elementaire geschiedenislessen concludeerden zij dat de bruintjes op de Koets slaven waren. Dat de slavernij allengs was afgeschaft toen de Koets werd beschilderd en de soewartjes aldus gewoon de inwoners van onze koloniën waren, was het duo onbekend. Ach, wat wil je ook met een geschiedenisonderwijs dat drukker bezig is met het afschilderen van blanken als racistische uitbuiters dan met de vaderlandse historie en bijbrengen van de heldendaden van Tromp en Piet Hein.

Je zou ook kunnen redeneren: die blanke racistische uitbuiters hielden dan misschien wel de knoet eronder, ze zorgden er ook voor dat al die bruintjes vriendelijk met elkaar samen leefden, eens werden ingeënt, er wegen werden gebouwd en scholen werden opgezet. Dat die bruintjes zelf eigenlijk de grootste boeven waren en hun krijgsgevangenen voor een paar spiegels en kraaltjes aan de Nederlanders verpatsten. Als je het zo bekijkt hebben de Nederlanders daar juist een multicultureel kosmopolitisch wereldrijk gesticht dat over de landsgrenzen heenkeek en waar ook de islam een plekje had.

In ‘De Slavernij’ komt de blanke slavernij natuurlijk voor geen microseconde in beeld. Dat een miljoen Europeanen door Noord-Afrikaanse zeerovers werden weg geroofd van hun kusten en schepen en als galei- of seksslaaf door een bende naffers werd gehouden, dat strookt uiteraard niet met het ultra politiek correcte wereldbeeld dat de industrie van etnische rancune u wil opdringen. Nee, laten we daarom maar lekker zwelgen in zelfhaat en alle Bloods, Crips en andere goudgetande primaten lekker hun ding laten doen, want ze waren allemaal slaven, jeweetzelluf.

Weet je wat, om het goed te maken zetten we al die Kempi’s terug op de boot naar Taki-Taki Land. Om het goed te maken, van die slavernij.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Een rechts geluid door Bim Wosboom: Slavernij”