Een rechts geluid door Bim Wosboom – Lekker verschillig

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal hippies zijn die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek en onversneden rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Als ooit wat over is gebleven van het Nederlandse leger een staatsgreep pleegt en de Amsterdam Arena vol zit met linkse rakkers, dan mag ik hopen dat de Vara een voorkeursbehandeling van El Presidente krijgt. Of desnoods voorbij Hoek van Holland de wetten van de zwaartekracht mag tarten na een worp uit een vliegtuig.

Nou, nou, nou. Moet dat nu weer? Wel, ik verlaag me op het moment even tot het Vara niveau. De Vara, dat is giebelen over Wilders met een schaar in zijn borst. Dat is Nico Dijkshoorn die een minister kanker toewenst. (Even tussendoor: Nico Dijkshoorn is een lul met vingers. Een vleesboom met een bril op. Een menselijk stuk smegma. Maar dat terzijde). Dat is tot in den treure Lebbis en Jansen optrommelen om Rita Verdonk dood te wensen. Lachen gieren brullen.

De Vara, dat is Matthijs van Nieuwkerk die onderdanig als een geslagen hond de als brievenbus verkleedde plofkip van Samir “ik veeg mijn stoma alleen met links af” Azouz interviewt en de mogelijkheid geeft om haar maligne gedachtespinsels en geblaat over het kapotgaan van Mohammed Bouyeri in de gevangenis af te steken. Lafbek Matthijs die Van Gogh ongetwijfeld gekend moet hebben, dorste niet een keer zijn naam te noemen. Dat is pas verschilligheid! De Vara, dat is Francisco “vingerplant” van Jole die met in elkaar geflanste powerpoint presentaties moet aantonen dat De Telegraaf heel gemeen is. Dat is het pushen van het evangelie van zielige negers en lieve moslims ad nauseam.

Maar iedereen heeft toch recht op zijn opinies? Oh zeker. Wie ben ik om de verschillige multimiljonairs met het linkse hart op de juiste plaats (namelijk Amsterdam-Zuid) hun vrijheid van meningsuiting te ontzeggen? Nee, het gaat me om die misselijkmakende kliek overbetaalde ja-knikkers en crypto-communistische fatsoensrakkers die geen mogelijkheid onbenut laten om zich te laven aan het demagogisch kapotmaken van alles wat ze niet aanstaat.

De fameuze woorden van Marcel van Dam aan De Goddelijke Kale ( “u bent een minderwaardig mens”) waren natuurlijk het complete demasque van deze bende linksdragend tuig, maar het heeft hen geen strobreed in de weg gelegd om ongehinderd door te gaan met het maken van PvdA propaganda op kosten van de belastingbetaler. Kennen we Sonja Barend en haar fatsoensgestapo nog? Of de tenenkrommende uitzendingen waarin Ruud Gullit een nog bruinere arm bij Nelson Mandela opdeed terwijl Ed van Thijn bijkans klaarkwam dat hij het handje van de Morgan Freeman lookalike mocht schudden. Emotie mensen!

Dan die bataljons aan totaal niet grappige komieken en grappenmakers die met veel bombarie ‘cabaretiers’ of ‘comedians’ worden genoemd. Steevast linkse eikels die niet verder komen dan ‘Mark Rutte is een homo en islamieten zijn toffe kerels’. Aangevoerd door die vieze hazenlip (ga toch eens naar de plastisch chirurg, viespeuk!) en die totaal niet grappige Marokkaan die zijn grappen van Jeff Dunham jat. Of die sneue lul van een Erik van Muiswinkel die nog een keer Janmaat doet. Verschillig amusement mensen! En een flesje Chileense wijn toe.

Vara, word eens terminaal. En gauw een beetje.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

36 reacties op “Een rechts geluid door Bim Wosboom – Lekker verschillig”