Menukaarten van pizzeria’s

Gewone ham, parmaham, artisjokkenhartjes, mozzarella, gehakt, ananas, broccoli, gewone ui, rode ui, gele ui, roze ui, paarse ui, rood-met-witte-stippen-ui, aubergine, basilicum, zeevruchten zoals de garnaal, de mossel en de inktvis, Spaanse peper, spek danwel bacon, kip, Parmenzaanse kaas, kappertjes.

Shoarmavlees, kebab, gorgonzola, tonijn, asperges, groene olijven, pecorino, zwarte olijven, oregano, champignons, andere paddenstoelen, tomaat, paprika, bolognesesaus, knoflook, courgette, salami, ansjovis, zalm, spinazie, talleggio, elke andere kaassoort, banaan, gyros, pepperoni. Zelfs bloemkool. En schijnbaar dus ook patat, kipnuggets en hamburgers (zie onder).

Het kan allemaal op een pizza. Maar beste pizzabakkers en pizzeria-eigenaars, jullie hoeven het echt niet allemaal in huis te halen en te combineren met elkaar, zodat je in de gemiddelde pizzeria liefst uit honderd verschillende pizza’s kunt kiezen! Vijftig is meer dan genoeg.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

2 reacties op “Menukaarten van pizzeria’s”