Een rechts geluid door Bim Wosboom: Amsterdam

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal hippies zijn die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek en onversneden rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Een duistere stad van vervallen ruïnes, waar het krioelt van de wezens uit de onderwereld, geregeerd door boosaardige heersers die het hun doel hebben gemaakt de wereld van de vrije mensen te onderwerpen. Nee, dit is geen beschrijving van Barad-Dur in het land Mordor, waar het boze oog van Sauron waakt, maar Amsterdam.

Amsterdam heeft ‘t. Ja, en anders jatten ze het wel. Het zelf gepropageerde magisch centrum, waar het gebeurt. Amsterdam is het epicentrum van Nederland en iedereen van buiten de stad is een domme boer, weggezet door de kosmopolitische Amsterdammer als ‘provinciaal’. Want die woont niet in Amsterdam, want daar gebeurt het.

Het. Als ‘het’ inhoudt dat een stad al decennia een bouwput is waar miljarden door corrupte en/of incompetente politici verspild worden, dan heeft Amsterdam het zeker. Als ‘het’ inhoudt dat de stad het verdeel en heers project van de PvdA is, dan heeft Amsterdam het zeker. Als ‘het’ inhoudt dat Amsterdam zichzelf het recht voorbehoudt om de rest van Nederland als achtertuin te beschouwen en voor zijn eigen megalomanie leegrooft, dan heeft Amsterdam het zeker.

In Amsterdam wordt zogenaamd het geld verdiend waar Nederland rijk mee wordt. Geloof ik niks van. Ja, aan de Zuidas, daar werken wat jongens die groot geld verdienen en in Audi’s rijden. Dan heb je nog de Euronext en het Rokin, maar of dat nou zo Amsterdams is. Eigenlijk niet, lijkt me. Wel heb je een heleboel steuntrekkers, illegalen, criminelen, krakers, ambtenaren, kunstenmakerts en grachtengordeltuig.

En dan heb ik het nog niet eens over het ongedierte dat zich door de hoeren en de drugs aangetrokken voelt. Vooral vieze Spanjaarden en Italianen, van die ranzige ongewassen kereltjes met dreadlocks die nog nooit een bus deodorant van dichtbij hebben gezien. Die komen vooral voor de drugs. Voor de hoeren komen scheepsladingen vol met Engelsen, het grootste gespuis van Europa. Zich volzuipend met Heineken en doorgesnoven werpen ze zich op arme Oost-Europese meisjes die door slavenhandelaren naar Amsterdam zijn gedreven.

Maar over drugs en vrouwenhandel moet je vooral heel tolerant en open minded zijn, weet je wel. Net zoals dat je respect voor alle 3099 culturen en etniciteiten van Amsterdam moet hebben. Van trommelneger tot voorbipsberber, ze zijn allemaal lief en ‘echte Amsterdammers’. Ach, ze meppen eens een homo in elkaar, ze sissen hoer naar Nederlandse meisjes en ze knallen elkaar overhoop in de Bijlmer, je weet zelluf.

Elke andere stad was allengs aan haar eigen hoogmoed en incompetentie ten onder gegaan; de klucht om stadsdeel capo di tutti (mét extra halal hoofddoek!) Fatima Elatik laat zien dat je met zo veel troep en incompetentie kan wegkomen omdat je wel het allochtone stemvee moet binnenharken. Zo verwordt Amsterdam tot een sociaaldemocratische narcostaat, officieel goedgekeurd door de meiden van Halal, met binnenin een gated community waar Matthijs van Nieuwkerk en Hanneke Groenteman nog wonen.

Je zal d’r maar wonen.

Volg ons Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

4 reacties op “Een rechts geluid door Bim Wosboom: Amsterdam”