Penisonderzoek

Zuid-Koreaanse wetenschappers hebben ontdekt dat het verschil in lengte tussen de ring– en wijsvinger verband houdt met de penislengte. Hoe kleiner het verschil tussen de vingers, des te groter de penis. Het is wel een beetje gek dat juist Zuid-Koreaanse wetenschappers hier mee op de proppen komen, want, zoals iedereen weet, zijn zij het volk met de kleinste penissen ter wereld. De helft van de bevolking heeft niet eens een penis!

Maar goed, laten we maar even aannemen dat het allemaal waar is. Dat is altijd mooi. Vooral omdat elke man die dit leest nu angstvallig door een loep naar z’n eigen vingertjes zit te kijken. Dat is een mooi beeld. Heren, als het verschil in lengte tussen uw ring- en wijsvinger onder de 0,97 centimeter zit, dan kunt u rustig gaan slapen, u heeft een bovengemiddelde penis! Ook al vertelt de bobbel in uw onderbroekje iets anders. Wetenschap liegt niet.

De wetenschappers zijn tot hun conclusies gekomen na metingen van 144 penissen en 288 vingers. Dit gebeurde bij mannen die een urologische operatie ondergingen. Tijdens de operatie. Na een sterilisatie pakken ze er dus even een liniaal bij en slaan ze aan het meten. Dat had zo’n chirurg toch tijdens z’n studie ook niet gedacht. Bij het meten bleek dat de gemiddelde penis in slappe toestand 7,7 centimeter is. Wanneer de penissen echter werden uitgestrekt, waren ze gemiddeld 11,7 centimeter lang.

U leest het goed, ze werden uitgestrekt. Met welk doel dat nu weer gebeurde, vermeldt het artikel op nu.nl niet, maar het is gebeurd. Bij 144 mannen heeft er, terwijl ze buiten bewustzijn waren, een team van chirurgen aan de penis staan trekken. Met toestemming. Die hadden ze van tevoren gekregen van de mannen. Ik had dat nooit gedaan. Ik heb een hoop over voor de wetenschap, als ik dood ben mogen ze alles met me doen, maar tijdens operaties wordt er niet aan mijn penis getrokken! Dat kon zelfs wel eens mijn nieuwe levensmotto worden, nu ik kennis heb genomen van dit onderzoek.

Tot slot bent u natuurlijk benieuwd hoe het precies zit met het verschil in lengte tussen mijn ring- en wijsvingers. Nou, ik kan u zeggen dat de ring- en wijsvinger van mijn linkerhand bijna niet in lengte verschillen, terwijl de ringvinger van mijn rechterhand veel langer is dan de wijsvinger van diezelfde hand. De conclusie kan dus alleen maar zijn dat ik over een ferme linkerpenis beschik, maar dat mijn rechterpenis er een beetje lullig bij hangt. En zo is het ook wel een beetje.

Volg ons Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.