C1000 achterham met ei

De afgelopen week kwam de reclame vaker langs dan me lief was. De reclame van C1000 voor het product ‘achterham met ei’. Het zal iets met het aanstaande paasweekeinde te maken hebben. Hij kwam vaker langs dan me lief was, omdat ik het product ‘achterham met ei’ maar een onuitstaanbaar rotproduct vindt. Het ligt niet aan de achterham, het ligt niet aan het ei, maar wel aan beide zaken verenigd in een stukje plastic.

Ik vind het altijd één van de hoogtepunten van het paasontbijt. Eerst een plakje ham op een bruine boterham leggen, dan een eitje pellen, er mooie plakjes van snijden en die vervolgens keurig op de bruine boterham met achterham leggen. Snufje zout erbij, nog een beetje peper en smullen maar! De C1000 wil mij nu met hun ‘achterham met ei’ dat genot ontnemen. Een beetje boos ben ik wel.

Maar ze bedoelen het waarschijnlijk goed. Ik zie ze al zitten: tien marketingmannetjes van de C1000 in een U-vorm, met in de opening van de U een flip-over. Nadat de thermoskannen leeg zijn en de gevulde koeken (met amandel) uitgedeeld, schrijft er iemand op de flip-over: ‘Hoe kunnen we het de mensen gemakkelijker maken met Pasen???’ Met drie strepen onder gemakkelijker. Iemand roept: ‘Een eiverstoprobot!’ Nee, te complex. Dan roept er iemand: ‘Achterham met het ei er al in!’ Ja, dat moet lukken; een stuk ei in een plakje ham persen.

Het resultaat van deze brainstormsessie zie je hieronder. Ik ben benieuwd of ze bij C1000 tevreden zijn over hun ‘achterham met ei’. Zelf vind ik het er een beetje uitzien als ‘achterham die twee weken na de uiterste houdbaarheidsdatum nog steeds in de koelkast ligt’. Om het helemaal af te maken, is de achterham met ei ook nog ‘gemarineerd in paprikamarinade met honing en mosterd kruiden’. Eerlijk is eerlijk, dat had ik zelf nooit bedacht: ei met honing.

Volg ons op Twitter en bekijk dan de achterham met ei!


2 reacties op “C1000 achterham met ei”