Zeer belangrijk shownieuws (week 15)

Omdat we weten dat u het heel erg druk hebt, maar wel op de hoogte wilt blijven van al dat zeer belangrijke shownieuws dat dagelijks over ons uitgestort wordt, houden wij de zogenaamde achterklappagina van nu.nl en de Privépagina van de Telegraaf een beetje voor u in de gaten. Hieronder treft u een overzicht van week 15, met nog wat gratis duiding erbij ook.

Natalie Portman eet weer koekjes

De  actrice Natalie Portman heeft een ingrijpende beslissing genomen: ze eet weer koekjes. Voor ze besloot weer koekjes te eten, at ze eventjes geen koekjes. Omdat ze koekjes toch wel heel lekker vindt, eet ze nu dus wel weer koekjes. Koekjes, koekjes, koekjes… je raakt er niet over uitgeschreven. Koekiemonster eet bijvoorbeeld ook nog steeds koekjes. Oscar niet; hij heeft nog wel gewoon een vuilnisbak op z’n hoofd.

Sylvie schrikt van Duitse kritiek

De Nederlandse presentatrice Sylvie van der Vaart is zich helemaal kapot geschrokken van de Moffen. Sylvie heeft tijdens een Duitse dansshow het publiek met du aangesproken en daar moet je bij de Duitsers dus niet mee aankomen. Die willen Sie genoemd worden. In principe is het nu alleen nog maar een kwestie van tijd tot het Duitse leger weer de grens over komt marcheren. Sylvie probeert ondertussen door het bakken van 80 miljoen wiedergutmachungsschnitzels het ergste leed te voorkomen.

Sonja Bakker underdressed

Uit de categorie ‘zeer belangrijk inpaknieuws’: Sonja Bakker is naar Istanbul gegaan met een koffer vol jurkjes en slippers, terwijl het in Istanbul op het moment erg koud is en het tot overmaat van ramp ook nog regent. Hoe Sonja dit allemaal gaat overleven, is nog niet helemaal duidelijk, maar wij duimen in ieder geval voor haar. Overigens heet Sonja Bakker nog steeds gewoon 47 eierkoeken per dag. Zelfs in Turkije. Dit om het ‘koekjesnieuws’ook gelijk even mee te nemen.

‘Gordon blesseert knie’

Naar verluidt heeft Gordon zijn knie geblesseerd bij een potje kniefucken. Bij het kniefucken is het de bedoeling dat de anus gestimuleerd wordt door middel van een zogenaamde knieschijfpenetratie. Juist op het moment dat Gordon z’n knieschijf anaal had ingebracht, maakte zijn kniefuckpartner echter een onverwachte beweging en stootte Gordon zijn knie hard tegen het staartbotje van gekniefuckte. Het is nog onduidelijk hoe lang Gordon uit de roulette is.

Dries Roelvink blesseert knie niet

In plaats van zijn knie te blesseren, tikte Dries Roelvink echter wel een stukje over hoe het volgens hem met Ajax verder moet. Hij zegt Van Gaal! Onbegrijpelijk dat dit stukje niet is opgepikt door de achterklappagina van nu.nl of de Privepagina van de Telegraaf. Gelukkig brengen wij dit zeer belangrijke shownieuws wel.

Blesseer ook uw knie niet en volg ons op Twitter!

2 reacties op “Zeer belangrijk shownieuws (week 15)”