Antwoorden op sms’jes die ik nooit kreeg

Met recht mag het eerste decennium van de 21e eeuw het decennium van de mobiele telefoon worden genoemd. We kunnen niet meer zonder. Toch zijn er nog steeds mensen die mij geen sms’jes sturen. Een schande. Omdat ik niet zo onfatsoenlijk ben, geef ik hieronder alvast keurig antwoord op de sms’jes die ik nooit kreeg. Dan weten de mensen die mij geen sms’je stuurde gelijk waar ze aan toe zijn.

‘Bea, leuk dat je weer eens niks van je liet horen. Helaas kan ik 30 april niet, maar op een andere dag zou ik graag een keer een stukje ontbijtkoek met je eten. Weet niet of ik dan per zak kan komen; ik heb al m’n juten zakken uitgeleend. Nou ja, we zien wel. Dikke slebber! Z.’

‘Graag gedaan hoor Sint. Ik had ze toch niet nodig. Wat moet een mens met duizend juten zakken? Ben blij dat jij er wel wat aan hebt. Er ligt hier trouwens nog een pofbroek met spermavlekken in de kelder. Is die van jou of één van je hulpjes? Groetjes Z.’

‘Beste Scarlett, mooi dat je naakt in een hotelkamer ligt, maar wat heb ik daar precies mee te maken?’

‘Tja, Scarlett, dan zou ik me maar eens heel snel gaan afdrogen. Straks vat je nog kou.’

‘Geachte Meneer de Uil, ik weet niet precies wie u bent, maar wilt u ophouden mij elke avond allemaal verhaaltjes over allerlei gekke dieren te sms’en!? En u ook welterusten hoor!’

‘Nee, Frits, je mag geen column schrijven op dit zeer invloedrijke weblog. Hoe vaak moet ik dat nou nog zeggen!’ *

‘Nee, Frits, ook niet als je hetzelfde bericht met een andere telefoon stuurt.’ *

‘Ha die Bert, 2012 in Polen hè, zeg je. Ik denk dat ik daar wel oren naar heb. Wil alleen niet de kamer naast Nigel. Wil eigenlijk helemaal niet dat Nigel meegaat. Het is hij of ik. Groetjes Z. PS. Gaat Keesie ook weer mee?’

‘Hahahahaha, ja, die Keesie kun je er wel bij hebben. Z’n eigen schaamhaar op z’n hoofd lijmen, hoe verzint-ie het. Mooi dat ik me over Nigel geen zorgen hoef te maken. Theo moet trouwens wel mee; lekker zuipuhhhh! Groetjes Z.’

‘Jo Barackie, ouwe reus van me. Tuurlijk kun je bij mij op de bank crashen. Snap heel goed dat je niet bij de moeder van Mark wilt logeren, dat is me toch een bemoeial. En streng! Ze stuurt je zo om 22.00 al naar bed. Groetjes Z. PS. Die wiet moet ook wel te regelen zijn…’

* Deze sms’jes kreeg ik uiteraard wel echt. Wie nog nooit een sms’je van Frits Barend heeft gehad, heeft geen mobiele telefoon.

Twitter is nog hipper dan sms’en; volg ons!

17 reacties op “Antwoorden op sms’jes die ik nooit kreeg”