Een rechts geluid door Bim Wosboom: Zweedse kinderfilms

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal linkse kutkerkkaffers zijn, die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon staan te knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

De kinderziel is een teer wezen. Maar al te zeer wordt de kinderziel aangetast door zaken die kinderoogjes niet hoeven te zien. En traumatischer beelden dan wat kindertjes te zien krijgen op Nederland 3 bestaat niet.

Ik heb het hier over de verantwoorde kinderfilms uit het noorden van Europa, in het bijzonder uit Zweden. Nu is Zweden om te beginnen natuurlijk het meest linkse hippieland ter wereld. Het is een land waar je de gevangenis ingaat als je het woord ‘neger’ durft uit te spreken. Zweden dwingen de blonde inwoners om vooral lief te zijn voor de gekleurde exemplaren, terwijl de gekleurde exemplaren naar hartelust de blonde mogen beroven, aanranden en terroriseren.

Degene die daar kritiek op hebben gooien ze gerust de gevangenis in. Dat zijn ook zo’n beetje de enigen die in de gevangenis belanden in Zweden. Je kunt in Zweden banken beroven en dan vinden de gegijzelden je nog lief ook. Hence het Stockholm Syndroom.

Weinig zal het dan ook verbazen dat in Zweden de meest bizarre theorieën omtrent opvoeding zijn ontstaan. Zo bedacht een stel losgeslagen Zweedse bosneukers dat je koters over de bloemetjes en de bijtjes moest onderrichten via een stel creepy poppen. Generaties kinderen moeten ernstig getraumatiseerd zijn door deze porno-Chuckies en hun antroposofische pooiers van het progressieve gedachtegoed.

Vandaar dat er zo veel kinderfilms uit dat land verschijnen. Zonder uitzondering bevatten deze de meest misselijkmakende linkse propaganda die je maar over kinderen uit kan storten. Een Zweedse kinderfilm heeft altijd eenzelfde scenario:

Een blond Zweeds jongetje/meisje woont in zo’n archetypisch IKEA plaatsje waar geen druppel alcohol te verkrijgen valt en het altijd donker is. Dan komt er gezin negers/Turken/Arabieren in het plaatsje wonen die natuurlijk gepest wordt door een stel blonde Zweden. Blond Zweedje sluit vervolgens vriendschap met de de neger/Turk/Arabier, die natúúrlijk altijd vriendelijk, lief en verstandig is (in tegenstelling tot autochtone Zweden). God forbid dat de lieve allochtoon zijn vrouw slaat, dochters uithuwelijkt, homo’s mept of Zweedse blondines verkracht.

Een blond Zweeds meisje wordt uiteraard de nieuwe verovering van de import, een blond Zweeds jongetje ziet toe dat zijn moeder haar bloem door de vreemdeling laat plukken. Nu is Bim ook niet van de jongens met puntmutsen, maar zoveel multicultureel weg-met-ons denken wordt hem echt teveel.  Draai de stereotypering eens om en bekijk dat resultaat eens. Dit zou een soort tenenkrommende ultrarechtse agitprop zijn waar zelfs Harry Mens’ Businessclass nog een links aksie kollektief bij lijkt.

Daarom zijn die Zweedse kinderfilms zo afgrijselijk: het is je reinste propaganda om kinderen in de Zweedse gelijkheidsmanie te indoctrineren. Vanaf kinds af aan wordt aan de blonde Zweedjes geleerd om vooral ja en amen te knikken naar import, die als het de kans zou krijgen direct de Zweedse waarden als gelijkheid van man en vrouw, acceptatie van verschillende seksuele geaardheid en liberaal strafklimaat af zou schaffen.

Omdat onze pedagogische denkers als gestaalde kaders van het jaren ’70 denken eenzelfde naïeve hippie-mentaliteit hebben als hun Scandinavische gelijken gaat de propaganda uit Zweden er ook bij de Nederlandse jeugd grif in. ‘Het komt uit Zweden, dus het zal wel verantwoord zijn’, denken dit soort pedagogische kinderbeulen. Alsof er wat mis was met die goeie ouwe Nederlandse glorie als Bassie en Adriaan en de Daltons.

Het enige goede dat uit Zweden komt zijn de Volvo’s en Saabs. Maar Saab is ook al van ons.

En dat wouden we effe kwijt.

Vølg øns øp Twøtter!