Gekke correspondentie over wandelschoenen met roze veters

Onuitstaanbaar.nl krijgt ook wel eens een email. Dat vinden we leuk. Zeker als er gekke vragen instaan. Gisteren was dat het geval. We kregen een vraag omtrent wandelschoenen met roze veters. De onderstaande correspondentie tussen mij en de vragensteller voltrok zich. Het kan raar lopen. Zeker op wandelschoenen met roze veters…

De vraag:

Beste webmaster,

Voor een nieuwe wandelevenement speciaal voor vrouwen, ten behoeve van het goede doel Cordaid Memisa, zouden wij heel graag gebruik maken van de foto met de wandelschoenen en de rose veters (zie URL). Kunnen we deze foto van jullie kopen of is er een plek waar deze te koop is? Zou super zijn als jullie ons willen helpen. Ik zie je reactie tegemoet! Gr. Stéphanie

Mijn antwoord:

Hallo Stéphanie,

Omdat wij van onuitstaanbaar.nl wandelevenementen speciaal voor vrouwen een warm hart toedragen, zeker als ze voor zo’n voortreffelijke organisatie als Cordaid Memisa worden gehouden, zijn we bereid de foto van de wandelschoenen met de roze veters geheel belangeloos af te staan (indien nodig zijn we zelfs bereid de URL bij u thuis langs te komen brengen). Zelf hebben we om in het bezit van deze foto te komen flink in de buidel moeten tasten. Zie dit maar als een bijdrage aan het goede doel! Succes met de wandeltocht. En denk eraan, goed de veters strikken, anders lig je maar zo op je snufferd, en daar is niemand, laat staan Cordaid Memisa, mee geholpen.

Vriendelijke groeten,

Zwoebe Zwoebstra, Onuitstaanbaar.nl

Nog maar weer een mailtje van Stéphanie:

Hoi Zwoebe,

Wat een ontzettend goed nieuws, dit zijn reacties waar we erg blij van worden! Om nu maar meteen een grotere voet tussen de deur te zetten: Kan je mij deze afbeelding sturen als jpeg? Liefst in zo hoog mogelijke resolutie. Als het niet gaat, dan doen we het met het plaatje van jullie site natuurlijk! Ik zie je reactie tegemoet!

Groetjes Stéphanie

Met uiteraard een gepaste reactie:

Bijgevoegd is de afbeelding van wandelschoenen met roze veters. In het geval de roze veters niet bevallen, heb ik voor de zekerheid ook nog een afbeelding met een pakketje van gele veters meegestuurd. En een warme jas. Dat komt ook altijd van pas met dit weer. Succes met het wandelen speciaal voor vrouwen!

Vriendelijke groeten,

Zwoebe Zwoebstra, Onuitstaanbaar.nl

En nog een belangrijke toevoeging mijnerzijds:

O ja, kijk wel een beetje uit met voeten tussen de deur zetten; dat kan nare gevolgen hebben. Zeker voor iemand die nog moet wandelen met alleen maar vrouwen…

Als je iemand zo goed helpt, krijg je natuurlijk een bedankje:

Helemaal top hoor! We gaan het in ieder geval niet koud krijgen!

Bedankt!

Met of zonder roze veters, volg ons op Twitter!

Één reactie op “Gekke correspondentie over wandelschoenen met roze veters”