Tel Sell: de Ab Circle Pro

Van voor naar achter, van links naar rechts, zo trainde ik vroeger altijd m’n buikspieren. Kon ik er altijd ook nog een biertje bij drinken tijdens carnaval. Of ik keek zelfs naar schaatsen, met een oranje klomp op m’n hoofd. Het blijkt helemaal verkeerd te zijn. Dat leerde het spotje voor de Ab Circle Pro van Tel Sell me. Je moet namelijk ook je schuine buikspieren trainen. En dat kan natuurlijk alleen met een ronde beweging. Laat je die nu net kunnen maken met de Ab Circle Pro.

Volgens Tel Sell een apparaat dat je love handles zienderogen doet slinken, iets wat ze in het begeleidende reclamefilmpje illustreren door iemand gefrustreerd te laten grijpen in iets wat meer wegheeft van een love gelatinepudding. Maar inderdaad, niet veel later zien we opeens stevige buikspieren. De weg van een gelatinepudding naar een sixpack is volgens Tel Sell heel kort.

Ik geloof ze wel. Ze gaan voor zo’n reclamespotje heus niet meerdere acteurs inhuren, dat is veel te duur. Het is veel goedkoper om een paar maanden lang een dikke gelatinepudding te volgen die zich op een gek apparaat naar een sixpack beweegt. Een bedrijf dat maar 160 Euro voor z’n gekke, bewegende producten vraagt, moet een beetje op de kleintjes letten.

De werking van dit Tel Sell-product is even doeltreffend als simpel. Waar ze bij Tel Sell soms nog wel eens wat ingewikkelde termen erin willen gooien om hun product aan te prijzen, kan het nu niet makkelijker: dankzij een uniek – dat natuurlijk wel – frictievrij spoor kunt u gewoon gewicht verliezen middels de zwaartekracht. Gek eigenlijk, afvallen door de zwaartekracht. Taal zit soms leuk in elkaar.

Dat afvallen via zwaartekracht werkt als volgt: het frictievrije spoor gecombineerd met de zwaartekracht zorgen ervoor dat uw middel snel en zonder veel moeite wordt getraind door middel van een volle ronde beweging. Je middel trainen door middel van iets. Taal zit soms nog steeds leuk in elkaar. Bovendien is het een hartstikke duidelijke zin, die ik daar parafraseer van de site van Tel Sell. U begrijpt nu echt wel hoe het werkt.

Omdat Tel Sell het toch nog ietsje duidelijker wil stellen, zeggen ze er ook nog bij dat u uw middel zult trainen zoals u dat op geen enkel ander apparaat ooit heeft gedaan. Op zich hoeft dat niet direct reclame te zijn trouwens. Buckler brouwde ooit ook een biertje dat op geen enkel ander biertje leek. Het resultaat is bekend. Nu staat een stukje op dit toch nog wel behoorlijk gezaghebbende weblog niet direct gelijk aan een haatcampagne van een bretelsdrager, maar ze moeten toch uitkijken bij Tel Sell…

Valt ook wel mee eigenlijk, ik vind het best een geinig apparaat. Iets wat in de rondte beweegt, kan nooit veel kwaad doen. Denk daarbij aan de zweefmolen. Hoogstens wat gekots, en daar val je weer van af. Bovendien kun je de Ab Circle Pro gewoon gebruiken als je lekker tv zit te kijken. Het liefst naar een spotje van Tel Sell, waarin je iemand binnen drie seconden ziet veranderen van een wandelende gelatinepudding in een bodybuilder. Dat werkt lekker motiverend.

Laat de zwaartekracht u op deze link klikken en volg ons op Twitter!

3 reacties op “Tel Sell: de Ab Circle Pro”