De penis van Lucassen

Ik volg Geert Wilders niet. En Geert Wilders mij niet. U begrijpt direct waar ik het over heb: Twitter. Dat ik Geert niet volg heeft een simpele reden. Ik vind hem namelijk een enorme penis. Nu zijn er ook mensen die de Grote Leider geen penis vinden. Die mensen stoppen bij voorkeur hun eigen penis in de brievenbus van de buurvrouw of in de foef van minderjarige meisjes die in het leger willen.

Dat mag dus niet. En dat wist Eric Lucassen zelf ook wel. Toch moeten we ons hier niet al te druk over maken. Want mensen, we weten allemaal dat het dragen van een hoofddoekje vele malen erger is dan het verkrachten van dertienjarige meisjes. Mocht het overigens een Marokkaan zijn die dit had gedaan, dan vind ik hij het land uit had gemoeten. Schurk.

Wilders kwam er laat achter dat Lucassen zich wel eens vergreep. Daar heeft de dictator van de PVV zelf schuld aan. Hij volgt namelijk niemand op Twitter. Het is typisch voor de politiek die Wilders bedrijft; veel schreeuwen, weinig luisteren. Had hij bijvoorbeeld Lucassen gevolgd, dan had hij geweten dat er iets mis was. Lucassen stuurde namelijk wekelijks een fotootje naar al zijn volgers. Zag je ‘m met een negenjarig meisje de liefde bedrijven. Of verkrachten, zoals Marokkanen dat zo mooi kunnen zeggen.

Lucassen wilde ook in de brievenbus van zijn buurvrouw urineren. Een loos dreigement, want iedereen weet inmiddels dat de penis van Lucassen niet zo heel groot is. Dat kun je duidelijk zien op de foto waar hij zich door een vierjarig meisje laat pijpen. De reden van de burenruzies was simpel. Het ging om een verschil van mening over hondenpoep met een aantal hondenbezitters. Daar kon Lucassen niet tegen. Om te zeggen dat Lucassen de buurt terroriseerde, gaat mij te ver. Dat doen Marokkanen die op een pleintje rappen wel trouwens. Weg ermee.

Dat laatste zal Grote Geert wellicht ook moeten doen met Lucassen. Als je iemand in de partij hebt die pasgeboren baby’s met een verstandelijke handicap neukt, kun je niet anders dan diegene de deur wijzen. Verdere sancties zijn niet nodig. Lucassen is daarmee zwaar genoeg gestraft. Daarnaast hebben we onze cellen ook hard nodig voor alle Marokkanen die wachten op hun uitzetting. De echte boeven dus.

12 reacties op “De penis van Lucassen”