Tel Sell: de Magical Minerals

Dat een Zwitsers zakmes vele zaken in zich verenigt, weten we zo onderhand wel. Ik kan geen kurkentrekker meer uit zo’n rood ding tevoorschijn zien komen. Het is tijd voor een ander multifunctioneel product: de Magic Minerals van Tel Sell. Een product dat een foundation, een concealer en een zelfcorrigerend poeder in één is. Ja, Zwitsers zakmes, daar lig je dan met je uitklapbare pincetje.

Na het bekijken van het reclamefilmpje voor de Magic Minerals wil je nooit meer iets te maken hebben met messen waar zowel een nagelschaartje als een schroevendraaier in verstopt zit. Als het op multifunctionele producten aankomt, wil je alleen nog maar Magic Minerals, het product dat al uw huidproblemen onzichtbaar maakt middels vier natuurlijke zelfcorrigerende mineralen. Toch niet gek voor een product dat eruitziet als bedorven boterhamworst.

Want dat is het idee van de Magic Minerals; u opent een bakje waarin een goedje zit dat veel wegheeft van een plakje boterhamworst met schimmel erop, haalt er een kwast doorheen, en smeert het spul vervolgens met die kwast uit over uw gezicht. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Geestelijke pijn in dit geval.

Toch zit er niks anders op. In de boterhamworst zelf zit namelijk het roze mineraal verstopt dat er voor zorgt dat uw huid een gezonde gloed krijgt. Datgene wat op schimmel lijkt, zijn de overige drie zelfcorrigerende mineralen. Uzelf er enkel met boterhamworst onder kliederen heeft dus geen zin. Dan mist u het gele, mintgroene en lavendelkleurige mineraal. Die zorgen er respectievelijk voor dat er geen donkere plekken rond uw ogen zichtbaar zijn, de roodheid van uw huid wordt verminderd en de geelheid van uw huid wordt verminderd.

Het mooie aan de Magic Minerals is dat er gebruik wordt gemaakt van de uniek toegepaste transluset color technology, waardoor het voor iedere huidskleur geschikt is. Heel schappelijk van ze, die racistische huidverzorgingsproducten van vroeger ook altijd!

Overigens dient er nog wel een kleine kanttekening gemaakt te worden met betrekking tot die geschiktheid voor alle huidskleuren: wanneer u een Indiaan of een Chinees bent, en dat zo wilt houden, kunt u respectievelijk het mintgroene en het lavendelkleurige mineraal beter even overslaan met uw kwastje.

Alsof het nog niet mooi genoeg is dat Magic Minerals in principe niet echt een heel racistisch product is, beschikt het ook nog over een, wederom unieke, microsamenstelling van mineralen. Hierdoor is het onmogelijk te veel of te weinig van het goedje op uw huid aan te brengen. Dat klinkt als een boude stelling, maar dan kent u Tel Sell en haar producten nog niet. Door allerlei technieken waar vaak het woord uniek in voorkomt, zijn zij tot zo een wonder in staat. Echt waar. Gisteren heb ik nog zo’n heel bakje à €59,95 over m’n gezicht uitgesmeerd, en nog altijd leek ik in niets op clown Bassie. Allememaggies!

Reclamefilmpje waarin de beschimmelde boterhamworst goed te zien is.

Één reactie op “Tel Sell: de Magical Minerals”