Wilfred Genee Bingo

Ze zijn niet van de buis te slaan, de heren van VI Oranje. Dagelijks lullen ze tweeënhalfuur over het meest waardeloze WK ooit. Johan Derksen praat op één avond meer met Wilfred en René dan hij z’n hele leven met al z’n (ex-) vrouwen bij elkaar gedaan heeft. Inclusief de ruzies. En ja, dan zeg je wel eens bepaalde woorden wat vaker dan de andere.

Johan Derksen heeft het bijvoorbeeld vaak over een querulant of over iets wat niet zo rullevant is. Maar ook woorden die niet eindigen op –ant worden door Johan gebezigd. Zo zijn daar de dorpspastoor, de Sjempjens Liek, de hansworst en de notoire domoren. Allen behoorlijk vermakelijke woorden. Helemaal wanneer ze uit het gebiedje onder Johan z’n snor ontsnappen.

Daarom is de Johan Derksen fanclub (ja, die bestaat) op het idee gekomen een Johan Derksen Bingo te maken. Wanneer hij in het programma iets zegt wat op de kaart staat, dan mag je het vakje aankruizen. Op den duur heb je bingo en win je een rollade. Of een hansworst, dat zou ook kunnen.

Wilfred Genee, de man die volgens Johan maar al te graag de enkermen acteert, mag hem tijdens de uitzendingen graag een beetje pesten met het bestaan van deze bingo. Helaas is Wilfred er zelf ook niet vies van vaak dezelfde woordjes te gebruiken. En dat zijn dan minder authentieke woordjes, die hij ook nog eens werkelijk om de minuut door het Kurhaus laat schallen. Wat dat betreft houdt Wilfred er maar rare stopwoordjes op na, enzovoort….

Vandaar mijn Wilfred Genee Bingo. Schrikt u niet van het feit dat een paar woorden er zo vaak op staan; ik garandeer u een volle kaart na een dagje VI Oranje. Veel plezier! (Vanwege mijn geringe kennis van computers is de Bingo uiteraard in Paint gemaakt.)

Bijgevoegd nog een schaar om de boel uit te knippen wanneer u het heeft geprint (we denken graag met u mee op onuitstaanbaar.nl; hoe u die schaar dan weer uitknipt zal ons een rotzorg zijn) :

 

12 reacties op “Wilfred Genee Bingo”