Tiger Woods

Tiger Woods, laat ik maar eens de 4 miljoenste zijn die daar wat over zegt. We beginnen maar eens met een inkopper. Als je voornaam Tijger is en je achternaam synoniem is aan ‘erecties’ dan zul je wel geil zijn. Voorts kan ik een hele reeks aan schijtlollige opmerkingen maken met betrekking tot zijn sport. Harde ballen, lange halen, dat werk. Doe ik dus niet.

 Wel intrigeert de hele situatie mij. Mannen zijn in de regel zwijnen. De meesten zouden elke dag wel met een andere deerne in de koffer willen belanden. Dat dit maar zelden gebeurt heeft een aantal oorzaken. Veel mannen zien er niet uit, kunnen geen twee woorden achter elkaar uitspreken, stinken, hebben geen geld etc. Er zijn altijd uitzonderingen. Tiger Woods is er zo één. Hij is de eerste sportmiljardair ter wereld, die daarmee aan zijn voeten ligt. Hij is altijd onderweg, komt op de mooiste plaatsen ter wereld. Heeft een sportief en afgetraind figuur. Een en ander betekent dus dat Woods ‘opportunity’ heeft. Dit is nooit goed voor een eventueel huwelijk. Je mag het natuurlijk niet hardop zeggen maar het ligt voor de hand dat Woods erop los neukt.

 Berouw komt na de zonde, zo ook bij Woods. Hij is nu in therapie voor zijn sexverslaving. Dit is natuurlijk verschrikkelijk en een wassen neus. Woods heeft geen sexverslaving, Woods heeft ‘opportunity’. Woods neukt af en toe een lekker wijf om dezelfde reden dat een hond zijn ballen likt. Inderdaad, omdat ‘ie het kan.

Zou Woods geen afzichtelijke dopogen hebben gehad dan was het wellicht de interessantste partner ter wereld geweest. Zo heeft ook Elin Nordegren gevonden. Dit is een lekker wijf die van zijn leven niet op Woods zou zijn gevallen mocht hij, pak hem beet, mijn status hebben. Begrijp me goed, ik wil hier overspel niet verdedigen, toch bekruipt me het gevoel dat dit soort vrouwen boter op het hoofd heeft. Op Woods website is zelfs het volgende te lezen; “In addition to his playing exploits, Woods is busy off the course, too”. Dat weet je toch waar je aan begint lijkt me.

 Internet leert me dat Woods een mengelmoes van wel heel veel culturen is: Tiger Woods is 25% Chinees, 25% Thai, 25% Afro-Amerikaans, 12,5% Indiaans en 12,5% Nederlands. Woods noemt deze mengelmoes zelf “cablinasian”. Cablinasian of niet, deze mix levert verdomd goede golfers op. Of zoals ‘de Dijk’ zong: “Als het golft, dan golft het goed”. En zo is het precies.

4 reacties op “Tiger Woods”