(T)opperdebiel Frans

Frans Bauer gaat optreden met de toppers. Dit is natuurlijk het nieuws waar we met zijn allen op zaten te wachten. Als reden voert Frans aan dat hij eigenlijk geen reden zag om het niet te doen, hetgeen dus eigenlijk geen reden is. Als Frans alles gaat doen waartoe hij geen reden ziet om het niet te doen dan zouden het nog wel eens drukke tijden kunnen worden voor Fransie.

Voorts liet Frans optekenen; ”Als de toppers mij bestellen, dan gaan we de Arena afbreken”. Dat zou op zich goed nieuws zijn voor de commissie die het WK naar Nederland probeert te halen. Kan er een mooie nieuwe voetbaltempel herrijzen. Zo eentje waarin het gras niet uit principe weigert te groeien. Wat we ook kunnen doen is er even een bommetje op knetteren, pakken we en passant de Toppers en 50.000 debielen mee.

Afijn, Frans was nog niet klaar met zijn grappen en grollen. Hij gaf aan zin te hebben in de verkleedpartij die de Toppers in Concert heet. Hij verheugde zich op de glitterpakjes maar wist niet zeker of hij zich tussen 4 klimpakken staande zou houden. Hij zal glimpakken bedoelen.  

Tot slot onthulde Frans dat hij voor zijn chicuahua voor Sinterklaas Uggs heeft gekregen. Het zou mooi zijn als Uggs straattaal was voor Tyfus, het is helaas een merknaam voor een modieus type schoeisel.

Frans presteert het om enorme hoeveelheden non-informatie de ether in te slingeren. Deze non-informatie wordt echter fijntjes door diverse media opgetekend. De debilisering van de maatschappij keurig in een bericht op nu.nl, bij RTL boulevard en in de krant. Met koning Frans als opperdebiel.

Één reactie op “(T)opperdebiel Frans”