Ho-ho-be-da-be-die-doe-klik-klek

tapdansschoenenHoe één minuut van het journaal je hele dag kan verpesten. Vanochtend lieten ze daar een fragment zien van het liedje dat jongetje Ralf de overwinning bracht op het Junior Eurosongfestival. Hij bezingt in dat nummer zijn liefde voor tapdansen, wat z’n grote hobby schijnt te zijn. Had Gordon maar geweten dat je gewoon over je hobby moet zingen om kans te maken op het songfestival. Het nummer “Gieren met een tros bananen in m’n reet” had vast hoge ogen gegooid.

Maar jongetje Ralf houdt dus van tapdansen in plaats van een tros bananen in z’n reet. Dat is op zich mooi voor hem, alleen had het journaal van tevoren wel even melding kunnen maken van het onderwerp van het liedje. Dan had ik kunnen zappen of me er op een andere manier op voor kunnen bereiden (bananen in m’n oor bijvoorbeeld). Nu hebben er zich, vanaf het moment dat jongetje Ralf z’n liefde voor het tapdansen betuigt, twee tapdansschoenen in m’n hoofd genesteld.

Normaal gesproken zou ik hier wel mee kunnen leven, maar helaas zijn het ook nog eens de tapdansschoenen van jongetje Ralf die bezit hebben genomen van het deel van m’n hersenen waar liedjes worden afgespeeld. Die schoenen maken namelijk geen normaal tapdansgeluid…, nee, ze maken een geluid dat sterk overeenkomt met de stem van een puberende jongen die zingt over tapdansen en daarbij geluiden maakt als ho-ho-be-da-be-die-doe en tikke-die-tek-klik-klek . Onuitstaanbaar. Zeker wanneer die schoenen onophoudelijk tegen je hersenpan staan te tappen.

Wie ook eens zo’n ervaring wil meemaken, moet zeker op de volgende link tikke-die-tek-klikken: klek.

9 reacties op “Ho-ho-be-da-be-die-doe-klik-klek”