Mmmm… lekker-scooters van Domino’s

Het was voorheen binnen een bepaald circuit nog wel stoer om pizzakoerier te zijn. Op scooters door de stad sjezende jongens, dat deed de Breezerchickies bijna als vanzelf aan de uitlaat van die pizzaboys willen lurken, als u begrijpt wat ik bedoel. Die tijd is nu voorbij. Met dank aan een marketingtype bij Domino’s

De scooters van die firma beschikken niet meer over een uitlaat, maar worden sinds kort voortgedreven door een elektrisch motortje. Zo’n motortje maakt een veel minder hels lawaai dan een de ouderwetse uitlaat, en daarom was Domino’s bang dat de andere weggebruikers de scootertjes niet meer hoorden, met als gevolg piepende remmen en diverse pizza’s Margherita met stukjes asfalt erin.

Dat wilden ze niet bij Domino’s. En dus bedacht een marketingtype dat het misschien wel leuk zou zijn wanneer de scooter om de zoveel seconden een geinig geluidje maakt terwijl hij rijdt. Er is gekozen voor het geluid van een scooter met uitlaat, dat volgens de mensen bij Domino’s klinkt als ‘Mmmm…’ – snapt u ‘em? – en termen als ‘Lekker, lekker’, ‘Pizza!’ en ‘Domino’s, Domino’s, Domino’s’.

Kortom, je rijdt tegenwoordig voor lul als pizzakoerier van Domino’s. Geen gelurk meer aan de uitlaat. Dankjewel marketingtype.

Kijk en luister zelf:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=n17B_uFF4cA

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Mmmm… lekker-scooters van Domino’s”