Tel Sell – Pos-T-Vac (de penispomp)

Hans Teeuwen zong het lang geleden al in zijn onvolprezen carnavalskraker: ‘Een harde lul is gemaakt om mee te pompen.’ Bijgevolg is een zachte lul er één om óp te pompen. Bij Tel Sell hadden ze dat als geen ander door, en daarom is er in hun assortiment met erotische producten een penispomp te vinden. De Pos-T-Vac.

Dat Vac betekent inderdaad wat u denkt dat het betekent: de lul wordt vacuüm gepompt door de Pos-T-vac. Dat klinkt een beetje eng, maar dat is het niet. Eigenlijk is het allemaal zelfs heel simpel, zo schrijven ze bij Tel Sell in een begeleidende tekst op de website voor de Pos-T-Vac: ‘Plaats de Pos-T-Vac om uw penis, druk op de vacuümknop. Hierdoor zult u een erectie krijgen.’

Voor wie nog niet helemaal overtuigd is en twijfelt om zijn of haar penis bloot te stellen aan het luchtledige: ‘Door middel van de zachte vacuümzuigende werking van Pos-T-Vac ervaart u binnen enkele seconden een langdurige erectie.’ Binnen enkele seconden een langdurige erectie!

Het voordeel van een vacuüm verpakte lul is dus ook nog eens dat u hem extra lang kunt bewaren. Dat maken ze bij Tel Sell heel concreet: ‘Plaats vervolgens de ondersteuningsring en geniet tot wel 30 minuten van een erectie.’ Genieten van een erectie, dat is wel de meest eufemistische term die ik ooit in dit verband voorbij heb zien komen.

Sowieso doen ze bij Tel Sell heel keurig en discreet over de Pos-T-Vac, want even later schrijven ze: ‘Probeer de Pos-T-Vac geheel vrijblijvend uit in het comfort van uw eigen huis.’ U hoeft de lul wat Tel Sell betreft dus niet ten overstaan van een schoolplein vol wachtende moeders op te pompen. Dat is mooi! Zowel voor de moeders op het schoolplein als voor uw vrijheid.

Het jammere aan die discretie is dat er helaas ook geen handig demonstratiefilmpje bij de begeleidende tekst op de website staat – zoals normaal gesproken wel te doen gebruikelijk bij Tel Sell-producten. Nu blijft het dus voor altijd gissen wat je precies met het bij de penispomp geleverde witte kegeltje moet doen (zie afbeelding linksboven).

Het Amerikaanse filmpje dat ik op YouTube vond over de Pos-T-Vac biedt daarvoor ook al geen soelaas. Daarin slechts mannen van een zekere leeftijd aan het woord over hun erectieproblemen, met als hoogtepunt een oud-agent die aan een tafel gezeten een heel zielig verhaal vertelt over zijn tijdens een schietpartij opgelopen verwondingen en de daarmee gepaarde gaande erectieproblemen. Terwijl de man heel serieus over zijn problemen praat, kan ik alleen maar denken: zou hij daar onder die tafel nou met een enorme opgepompte tampeloeris in z’n broek zitten?

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Filmpje, met na acht minuten ook nog een zwarte man die in plaats van z’n penis z’n baardje vacuüm heeft gepompt..

httpvh://www.youtube.com/watch?v=TmVqg1MCNro

285 reacties op “Tel Sell – Pos-T-Vac (de penispomp)”