Zeer belangrijk shownieuws (week 13)

Omdat we weten dat u het heel erg druk hebt, maar wel op de hoogte wilt blijven van al dat zeer belangrijke shownieuws dat dagelijks over ons uitgestort wordt, houden wij de zogenaamde achterklappagina van nu.nl een beetje voor u in de gaten. Hieronder treft u een overzicht van week 13, met nog wat gratis duiding erbij ook.

Jaap Kwakman houdt van luiers verschonen

Voor wie hem niet kent: Jaap Kwakman is één van de drie J’s. Vermoedelijk heten de andere J’s Jaap Kwikman en Jaap Kwekman. Maar Jaap Kwakman houdt dus van luiers verschonen. Een kop die doet vermoeden dat hij een kindje heeft gekregen. Dat klopt. Ze, want het is een meisje, werd afgelopen woensdag geboren en draagt de belachelijke naam Fee. Voorlopig lijkt ze vooral een poepfee te zijn, want Jaap Kwakman heeft nog de volgende quote voor ons in petto: ‘Het is prachtig om die lekkere dikke billen op te tillen en die pamper eronder te doen.’ Was getekend, Jaap Kwakman.

Kim Lian van der Meij dacht aan filmcarrière

Ja, daar dacht het meisje dat u wellicht beter kent als het wijf met dat hysterische rode piekhaar aan. Onuitstaanbaar.nl zou onuitstaanbaar.nl niet zijn als wij niet ook nog exclusief beslag hadden weten te leggen op enkele andere gedachten van Kim Lian. Daar gaan we.  Exclusieve gedachte 1: Verdomd, volgens mij moet ik poepen. Exclusieve gedachte 2: Grrrrrr, waarom verpakken ze batterijen in zo’n lastig te openen verpakking! Exclusieve gedachte 3: Eerst naar links kijken, dan naar rechts kijken, voor de zekerheid nog een keer naar links kijken, en dan pas oversteken.

Dries Roelvink in actie voor goede doel

Hoe zeer Henk Westbroek en Henk Temming het ook hebben proberen te voorkomen; Dries Roelvink is dan toch in actie gekomen voor het goede doel. Hij is gewoon in z’n gele zwembroekje op het podium gaan staan bij een concert van Henk en Henk. Alsof  de duvel ermee speelde beklom Dries Roelvink juist het podium toen Henk Westbroek de zin ‘Is er leven op Pluto’ uit het liedje België zong. Even dacht het publiek dat Henk en Henk voor eens en voor altijd een antwoord op deze vraag wilde geven en voor de gelegenheid een bewoner van Pluto mee hadden genomen, maar het bleek dus om Dries Roelvink te gaan.

‘Dochter Breukhoven ontvreemdde 2,7miljoen’ en Echtpaar Ragas wil 2,8 miljoen voor huis

Tja, daar moeten ze uit kunnen komen, zou je zo op het eerste oog zeggen.

Laatste bericht: volg ons op Twitter!

19 reacties op “Zeer belangrijk shownieuws (week 13)”