Studio Stroomstoring

Gisteravond zat ik een half uur naar een groen scherm te kijken en dan ga je op den duur toch nadenken: het moet helemaal anders met die voetbalpraatprogramma’s.

Voor het scherm op groen ging, keek ik naar Studio Voetbal bij kaarslicht. Het was fantastisch. Jack z’n kale schedel glom als nooit tevoren en er was het hoofd van Co Adriaanse. Alleen het hoofd. Op een zwarte achtergrond. Het was kunst. Waarom hadden ze in vredesnaam ooit gewoon aan een tafeltje met heel veel licht zitten lullen?

En waarom niet nog een stap verder? Ik zag het al helemaal voor me: Jack van Gelder, Ronald Waterreus en Arno Vermeulen gepassioneerd in discussie over het te voeren beleid bij PSV, maar dan vanuit een zweefmolen. Of Voetbal International vanuit een oliebollenkraam. Hans Kraaij Junior jonglerend met oliebollen, terwijl z’n hoofd onder de poedersuiker zit. Ik verheug me er enorm op.

Maar laten we vanavond eerst maar eens beginnen met een groen scherm.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.